SITAB

Strukovno
udruženje
taksi
preduzetnika

Registrujte se

Секретаријату за саобраћај-Александру Ђукићу-21.04.10.


Удружење такси-предузетника        Ул. Мурска 14                                                                                                                                                                         Београда-СИТАБ                                    Београд
 Управни одбор                                     Тел 063/853-54-64
                                                                     www.sitab.rs
                                                                     е-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 

ГРАД  БЕОГРАД -Секретаријату за саобраћај -ДИРЕКЦИЈИ ЗА ЈАВНИ ПРЕВОЗ                               

                                                Александру Ђукиђу             

 

 Поштовани,

Понављамо наш захтев који смо Вам упутили 17 марта текуће године, а који је предат на писарницу и заведеn  по бројем IV-08-3465-369.Подсећамо Вас да на законске рокове по којима сте дужни да нам одговорите, и очекујемо да уважите захтев преко 1.000 такси-предузетника Београда који су чланови СИТАБ-а.

     Обзиром на садашње стање који се тиче такси-предузетништва у Београду, које је потпуно нерегулисано и доводи на руб егзистенције такси-предузетника и наше породице, као први корак у решавању хаоса са којим се свакодневно боримо, тражили смо доношење прописане цене.
С тим у Вези, улажемо

ЗАХТЕВ

     Захтевамо од  Вас да у складу са својим овлашћењима и као члан радне групе, дате налог ресорној служби града Београда, да узимајући реално стање и износ свих  параметара који оптерећују цену нашег рада, направе калкулацију цене такси превоза у Београду.

    Молимо Вас да нас упознате са изведеном калкулацијом и свим улазним параметрима, кaко би се упознали са виђењем Дирекције за јавни превоз и ресорне службе града која се тиче реалне цене такси-превоза  која нам омогућава економску исплативост обављања нашег посла.


Остајемо са дужним поштовањем,

Председник Управног одбора СИТАБ-а


______________________
      Владо Булатовић