SITAB

Strukovno
udruženje
taksi
preduzetnika

Registrujte se

Zahtev za sastanak G-din-u Draganu Đilasu 18.02.10.


Grad Beograd
Gradonačelniku grada Beograda
N/R: G-dinu Draganu Đilasu


Zahtev za održavanje sastanka
        

Poštovani Gradonačelniče,


         Obraćamo Vam se kao članovi SITAB-a i izabrani predstavnici taksi-preduzetnika Beograda, sa molbom da nam se omogući sastanak sa Vama, kako bi u ličnom kontaktu preneli svoje stavove po pitanju aktuelnih dešavanja u taksi-preduzetništvu u Beogradu.

        SITAB, strukovno udruženje taksi-preduzetnika grada Beograda,  trenutno okuplja preko  700 taksi-preduzetnika Beograda, koji su se okupili sa ciljem zaštite svoje egzistencije, kako bi sami preko svojih predstavnika imali uticaj na dešavanja koja se tiču našeg radnog okruženja.Smatramo da taksi-preduzetnike treba da predstavljaju sami taksi preduzetnici i na taj način unapredili svoje uslove rada.

   

    Na ovaj način Vam predajemo i zahtev da, kao legitimni predstavnici taksi-preduzetnika Beograda, budemo član radne grupe za unapređenje taksi prevoza u Beogradu.
Isti zahtev je i uručen i Gdinu Dejanu Malom, preko pisarnice kao i na poslednjem sastanku radne grupe na kojem je i SITAB prisustvovao.

        Izabrani predstavnici SITAB-a za sastanak sa Vama  su Željko Kaluđerović, Stevan Blagojević, Branko Miloševski, Dragan Kragović i Vlado Bulatović.

               
     Nadamo se da će te uvažiti naš zahtev i organizovati nam sastanak kako bi lično mogli da iznesemo naš stav po aktuelnim pitanjima koja se tiču taksi-prevoza i taksi-preduzetnika Beograda.

Očekujemo Vaš pozitivan odgovor.

Ostajemo sa dužnim poštovanjem,

Udruženje taksi-preduzetnika Beograda  SITAB,
Predsednik Upravnog odbora
  Vlado Bulatović

_________________________
Ul. Murska 14
Tel 063/853-54-64, i  063/430-444
e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.sitab.rs