SITAB

Strukovno
udruženje
taksi
preduzetnika

Registrujte se

Zahtev za sastanak G-din-u Dejanu Malom 18.02.10.


Grad Beograd
Gradskom veću
N/R: G-dinu Dejanu Malom

 Zahtev za održavanje sastanka
          

Pštovani G-dine Dejane Mali,

         Obraćamo Vam se kao članovi SITAB-a i izabrani predstavnici taksi-preduzetnika Beograda, sa molbom da nam se omogući sastanak sa Vama kao predsednikom radne grupe koja daje predloge budućeg zakona o taksi prevozu.

        SITAB  trenutno okuplja preko  700 taksi-preduzetnika Beograda, koji su se okupili sa ciljem zaštite svoje egzistencije, i kako bi sami preko svojih predstavnika imali uticaj na dešavanja koja se tiču našeg radnog okruženja.Smatramo da taksi-preduzetnike treba da predstavljaju sami taksi preduzetnici i na taj način unapredili svoje uslove rada.

      Takođe  Vas podsećamo  da smo  29.januara  2010.god. na pisarnici predali naš zahtev da budemo član radne grupe za unapređenje taksi prevoza u Beogradu.Isti zahtev je i Vama uručen na poslednjem sastanku radne grupe na kojem je i SITAB prisustvovao.

        Izabrani predstavnici SITAB-a su Željko Kaluđerović, Stevan Blagojević, Branko Miloševski, Dragan Kragović i Vlado Bulatović.

               
     Nadamo se da će te uvažiti naš zahtev i organizovati nam sastanak kako bi lično mogli da iznesemo naš stav po aktuelnim pitanjima koja se tiču taksi-prevoza i taksi-preduzetnika Beograda.


Očekujemo Vaš pozitivan odgovor.


Ostajemo sa dužnim poštovanjem,

           SITAB
Predsednik Upravnog odbora
  Vlado Bulatović

_________________________

Ul. Murska 14
Tel 063/853-54-64
e-mail : Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
www.sitab.rs